RÓLAM

 

Szabó Orsi, kozmetika, Gárdony

 

 

Szabó Orsi, kozmetika, Gárdony

Szabó Orsi, mesterkozmetikus

Több mint 25 éve a szakmám a hobbim, minden kezelés egy kihívás számomra, hogy az adott bőrből kihozzam a legjobbat. Minden arc egy külön történet, ami mesél az emberről, arról, hogy mennyit és hogyan foglalkoztak eddig vele. Ezek a történetek határozzák meg a kezelést és az tervet az otthoni ápolásra.

Mindenki számára elérhetővé és élvezetessé varázsolni a kozmetika élményét a csodálatos és szerteágazó kozmetikai kezelés megoldásokkal, illetve a gondosan otthoni bőrápolással

Minden korosztályt szívesen fogadok. Nagy tisztelettel készülök fiatal, bőrüket rendbe tenni kívánó teenagerek felé, segíteni a sokszor nem kis mindennapi megjelenési problémákon.

25 tapasztalatával és folyamatosan megújuló szakmai képzéseken való részvétellel garantálom kozmetikusi munkám minőségét.

Karrierem során nemzetközi trénerként oktattam az USA-ban és Ázsiában. New York, Los Angeles, Texas, Arizona, India, Singapur 5 csillagos wellness hotelek s SPA-k kozmetikusait oktattam. Magyar mesterektől tanultam, nemzetközi környezetben pedig oktattam, hogyan teremthetnek a kozmetikusok varázslatot egy bőrrel.

A kozmetikám a második otthonom, ahol megteremtek minden feltételt ahhoz, hogy a vendégem különlegesnek érezze magát.

Azért vagyok szerelmes a munkámba, mert imádom, amikor a kezeléseim végén boldogan mosolyognak a vendégeim, még szebbek és jókedvűek lesznek!

SOHA NEM VOLT MÉG ILYEN JÓ NŐNEK LENNI!

 

 

 

Szabó Orsi, kozmetika, Gárdony